Door Centrum de Vlinder wordt een aantal workshops georganiseerd:

Engelen als levensbegeleiders

IntuÔtieve ontwikkeling

(Introductie) Quantum Touch

The SecretPlaats

Centrum de Vlinder

Urb. Espartal LT D8 Sector D

8670-119 Espartal/Aljezur

Portugal


Informatie

over programmering, data en tarieven vind je in aparte pagina's

 Algemene informatie

 Data workshops

 Tarieven


Meditatie

Iedere morgen is er meditatieles om 07.15 uur tijdens de workshop week. Meditatie is goed voor elke vorm van welzijn. IntuÔtie, gezondheid, ontspanning, nachtrust, concentratie, creativiteit, geduld, geluk, inzichten, nieuwe ideeŽn. Ook is het een vorm om angsten, fobieŽn, depressies en vermoeidheid geen rol te laten spelen in je leven.


Je zult zonder uitzondering een verbetering in jouw leven constateren. Door meditatie rek je het “gewone” bewustzijn op. Je stelt je open voor nieuwe ideeŽn en hogere doelen in je leven. Meditatie is gewoon puur zijn. Wanneer we mediteren, worden we ons bewust hoe we echt zijn en van het doel in ons leven. Hoe meer je jezelf wordt, hoe ongevoeliger je wordt voor angsten, zorgen en waanideeŽn die je soms op je pad tegenkomt. Dat komt meestal doordat je steeds meer in het moment gaat leven, meditatie veroorzaakt een staat van diepe ontspanning. Er voltrekt zich een enorme verandering in het patroon van onze hersengolven. Er is een verhoging van alfagolven maar er zijn ook deltagolven. Dus zie we tijdens meditatie hersengolf patronen van een hogere wakkere staat en tegelijkertijd ook hersengolven met een diepe ontspanning. De zuurstofopname vermindert dan met ca. 20 procent.


De hartslag neemt af en de melkzuren in de bloedbaan verminderen tot 50 procent. Dat gebeurt bijna vier keer sneller dan in een staat van diepe ontspanning. Melkzuren zorgen voor gevoelens van vermoeidheid, spanning en angst. De bloeddruk verlaagt zich ook. Al deze enorme schommelingen in jouw lichaam zijn uniek in de meditatieve staat en helpen allemaal mee aan de gevoelens van vrede, rust, harmonie en je gewoon lekker voelen. Meditatie is de beste manier om spanningen en stress tegen te gaan. Je leert toegang krijgen tot je intuÔtie via geleide meditaties en affirmaties. Hoe meer je mediteert hoe sneller je in contact komt jouw intuÔtie.


Je kunt ook de Zhen-Chi meditatie oefening leren. Zhen Chi is Emotioneel Evenwicht, energie in beweging en meditatie vanuit de stilte in jouw hart.