4-daagse wandeltocht: Espartal naar Sagres

Langs de kust en kliffen door de SW Costa Vicentina. Een gebied dat nog nauwelijks door woningbouw is aangetast. Via Praia Monte Clerigo naar Praia Atalaia door tot Arrifina, slapen in de Juventude. De volgende dag volgen we nog een stuk kustlijn om vervolgens door de bossen door te trekken naar Cerva en te eindigen in Carrapateira, daar vindt de overnachting plaats. Vanaf Carrapateira volgen we de kustlijn op weg naar de 3 stranden van Vila do Bispo en overnachten in Vila do Bispo. De laatste dag langs de zuidkust Algarve naar Sagres. Programma wordt gemaakt naar individuele wensen


5-daagse wandeltocht van Lagos naar Sagres

De wandelingen van plaats naar plaats variŽren van 1,5 tot 3 uur. Er zijn dus allerlei mogelijkheden om wandeldagen flexibel in te vullen.


Dagwandeltochten

Er zijn een aantal prachtige dagtochten vanuit ons huis te maken. Bijvoorbeeld een mooie tocht vanuit Monchique naar de Foia, de hoogste berg van de Algarve met vergezichten over de vallei tot aan de oceaan.

Verder een dagwandeltocht met de ezels. Er zijn een aantal ezels beschikbaar in Barao de Sao Joao, niet ver van Lagos. Begeleidster op de tocht is Inge.


Wandelweek.  Dagwandelingen,  Voor meer informatie kijk op de website bij “Wandelweek


Tips voor het wandelen

Wandelschoenen met goed profiel, warme kleding voor ’s avonds, regenkleding (dunne jas), dagrugzak, bidon voor water. Voor verdere tips kijk op: http://roelportugal.blogspot.com/2009/03/songlines-walking-in-sw-algarve.html#links


Informatie

over programmering, data en tarieven vind je op de pagina Informatie