leren werken vanuit the Secret


CreŽer je eigen toekomst. Realiseer je wensen. Deze workshop geeft je praktische handvaten om het leven te creŽren wat je wilt. Je leert je levensdoelen visualiseren. Eenvoudige oefeningen leren je stap voor stap visualiseren, positieve beelden te creŽren en je dromen werkelijkheid te laten worden.


“Deze workshop is voor alle mensen die hun dromen willen leven en hun leven willen dromen”.


De spirituele wijsheid van “The Secret” laat ons zien dat de zoektochten niet buiten onszelf moet worden gemaakt maar b innen in het eigen hart. Hoe je de wereld ziet, zo ga je het ervaren, kennismaken met de wet van vertrouwen. Je hartsverlangens leren kennen. Tijdens de reis naar vervulling van onze verlangens leren we kleien met ons leven. Het doel is om onze potentie en talenten steeds meer te laten zien, zodat we ons zelf en de omgeving meer te bieden hebben. Het gaat erom dat we de klei van het universum leren kennen en dat we gaan gebruiken op een manier die het beste bij ons past, zodat we afgestemd zijn.

Wij zijn getraind om ons denken te gebruiken, om dingen te doen maar we kunnen ons denken inzetten om bewust te creŽren.


Ons voorstellingsvermogen is het beste gereedschap dat we kunnen gebruiken om aan te trekken wat we graag willen. Je leven is een cursus in creatie. Een training om je denken doelbewust gericht te krijgen zodat je leert creŽren. Het onderkennen van je eigen talenten is een krachtige richting aanwijzer, je doet dan dingen waar je goed in bent. Jouw gereedschap in de eerste stap is de wet van aantrekkingskracht. Die zorgt ervoor dat je onderweg focus houdt, door alle mensen en omstandigheden op je pad te brengen die je nodig hebt om je verlangens te kunnen leven.


We gaan werken aan:

Willen

Beteugel je wil, willen met je hart. Weten waarom je wilt, wat je wilt. Geloven wat je wilt.                   

Besluiten

Neem een besluit, maak een keuze. Herken jouw “nee-stroom”. Laat los, heb vertrouwen. Leef in het nu.

Verantwoording nemen

Neem eigen verantwoordelijkheid. Ontwikkel een gezond gevoel van eigenwaarde. Leer geven wat je wilt ontvangen.  Ken je levensdoel.We gaan ook werken met het werkboek van Geert Kimpen “ Stap voor stap van wens naar werkelijkheid. (Het geheim van de Kabbala). Geert Kimpen ontdekte via de kabbala de tien stappen waarmee wensen kunnen worden omgezet in een werkelijkheid.


Echt in contact komen met je scheppingskracht vergt tijd en oefening. Het is een reis naar overgave, geloof, vertrouwen en dankbaarheid voor het leven zoals het nu is en de kansen die je in het Nu worden aangereikt. Als het je duidelijk wordt, dat je met jouw gedachten, overtuigingen en gevoelens je omstandigheden schept dan kan je het gebruiken als een landkaart waarop aangegeven staat waar jij je op je reis bevindt en hoe je vanaf daar verder kunt om je eigen toekomst te creŽren.


Aanmelding

telefonisch:

Nederland: 0031 (0) 621 802324

Portugal: 00351 961296539

Skype: espartald8 

via het contactformulier

of per