een doorbraak in het genezen met je handen (Richard Gordon)


Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een energetische methode waarbij door middel van je handen, ademtechniek en aandacht het zelfgenezend vermogen van iemand sterk wordt gestimuleerd. Pijn, ziekte en ander ongemak kunnen verdwijnen. Onrust en psychische problemen lossen op. Het lichaam laat zich opnieuw uit balanceren. Door de speciale ademhaling en lichaam bewustzijn technieken, brengt de Therapeut zijn/haar eigen energieniveau van de klant op een zodanig hoog niveau dat door lichte aanraking botten spontaan terug op hun plaats glijden in hun oorspronkelijke stand. Bij Quantum Touch is het de combinatie van de ademhaling en het doen stromen van energie die het systeem zo doeltreffend maakt.


Quantum Touch is een van de meest veilige, snelle, prettige en effectieve behandeling die tot op heden is ontdekt. Genezen met je handen: Iedereen kan het leren, zowel professionals als beginners kunnen er goed mee werken met vaak wonderlijke resultaten, bij jong, oud en dieren. Het lijkt te mooi om waar te zijn maar velen hebben dit al zo ervaren en profiteren en genieten ervan. Voor meer informatie zie: www.quantumtouch.com of wwwqtouch.nl.


Wat leer je tijdens een Basic Quantum Touch Workshop?

Je leert in een workshop van twee dagen ( 12 uur) technieken die wereldwijd hetzelfde zijn. Met behulp van je ademhaling en aandacht leer je:

  1. Een zeer eenvoudige techniek om botten en wervels uit te lijnen;
  2. De trilling van je energie te veranderen met ademhaling en visualisatie technieken;
  3. Pijn en ontstekingen te verminderen in korte tijd;
  4. Jezelf behandelen, je eigen energie systeem te beschermen en op te laden
  5. Dieren te behandelen
  6. Behandeling op afstand

Ik werk met kleine groepen van 8 personen op locatie Centrum de Vlinder in Espartal ( nabij Aljezur). In 2006 heb ik de Quantum Touch ontdekt in Alkmaar. Ik heb de Basic workshops gevolgd bij Jolanda en de beide Linda’s. De Core Transformatie 1 bij Alain Herriot en sinds februari 2008 ben ik gecertificeerd instructor. Tijdens de lessen en mijn eigen praktijk ervaring heb ik mij verwonderd over het zelfhelend vermogen en de verbazende creativiteit van ons menselijk lichaam. Met een enthousiaste, liefdevolle en speelse manier draag ik mijn kennis en ervaring over.


Aanmelding

telefonisch:

Nederland: 0031 (0) 621 802324

Portugal: 00351 961296539

Skype: espartald8 

via het contactformulier

of per