NEI® is een methode die is ontwikkeld door Roy Martina, arts voor Integrale Geneeswijzen. Deze methode is ontwikkeld om de oorzaak op te sporen van de redenen waarom mensen hun eigen geluk, relaties, succes en gezondheid saboteren en tegenwerken.
De NEI® is gericht op het opsporen van emoties die in het verleden niet zijn verwerkt en daardoor blokkades veroorzaken in het heden.
De NEI®-therapeut maakt gebruik van een spiertest in combinatie met het stellen van vragen aan het onderbewuste geheugen. Dit is een ontdekkingsreis die leidt tot bewustworden waarom wij onszelf saboteren.


De therapeut kan ook bij lichamelijke klachten de onderliggende emoties vinden die het genezingsproces belemmeren. Om de belemmerende emotie te corrigeren wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek om linker en rechter hersenhelft te integreren. Hierdoor kan de blokkerende emotie onmiddellijk vrijkomen en worden losgelaten. NEI® is een krachtige methode die succesvol gebleken is voor mensen met uiteenlopende klachten zoals angst, depressies, fobieŽn, weinig zelfvertrouwen, leerproblemen, spanningen en vermoeidheid.


Voor wie is NEI® een goede methode?

NEI® is zowel voor volwassenen als voor kinderen. Iedereen die af wil van gezondheidsklachten en/of graag verder wil in groei en ontwikkeling, kan NEI® gebruiken als een manier om positieve energie te krijgen. NEI® maakt je bewust van je patronen en je neemt het leven in eigen hand. NEI® wordt als plezierig ervaren; het geeft opluchting en energie.


Een behandeling duurt gemiddeld 1 - 3 consulten.


Kosten

€ 50,--.
Een behandeling duurt meestal ruim 2 uur.