De Bach Bloesem Remedies zijn een van de meest verfijnde vormen van natuurlijke geneeswijzen. De remedies komen overeen met de originele bloesemextracten, waarvan de werking door dr. Edward Bach in de jaren '30 is ontdekt.
Zij bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Denk hierbij aan o.a. angst, onzekerheid, overbezorgdheid, moedeloosheid en verdriet.
De remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor iedereen. Zij kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.


Het zijn geen medicijnen. Ze werken meer als een katalysator die ons helpen om de gezondheid te herstellen door het verkrijgen van inzicht in onze mensenlijke geest. Kortom: ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning. Deze remedies helpen je om beter om te gaan met emoties en meer in balans te komen. De levenskracht kan weer stromen, waardoor de natuurlijke weerstand wordt hersteld.


De kosten van een Bach Bloesem Remedie bedragen € 9,50.


Kosten

€ 25,-- per consult.
Als ondersteuning na een N.E.I. behandeling zijn de kosten voor een remedie € 10,--.