Wat is Quantum-Touch®?

 Wat is er mogelijk met een behandeling?

 Emotionele Healing door Quantum- Touch®

 Kosten


Wat is Quantum-Touch®?

Quantum-Touch® is een methode voor praktische Healing.

Door een lichte aanraking en d.m.v. verschillende ademtechnieken en bepaalde handposities kan je het zelfhelend vermogen van het lichaam versnellen.

Bij Quantum-Touch® is het de combinatie van de ademhaling en het doen stromen van de energie die het systeem zo doeltreffend maakt. Ademhaling versterkt de levenskracht.


Bij Quantum-Touch® werk je d.m.v. van ademhaling en meditatietechniek de vibratie van je handen tot een zeer hoge frequentie op te voeren.

De trilling van energie verandert door ademhalings- en visualisatietechnieken.

Het zorgt ervoor dat de energieoverdracht {entrainment} plaats vindt en dat de cellen van de ander op dezelfde frequentie mee gaan trillen, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.

Twee systemen met verschillende frequentie zorgen er voor dat energie van het ene systeem naar het andere wordt overgedragen.

Alles wat ik doe is de energie verschaffen voor de resonantie [ levenskracht ] die de ander in staat stelt zichzelf te genezen.

Liefde is de universele vibratie die mensen in staat stelt helende energie over te dragen.


Wat is er mogelijk met een behandeling?

Het is een eenvoudige techniek om botten en wervels uit te lijnen.

Het uitlijnen van nekwervels, schedelbeenderen. [structurele correcties].

Het meten en veranderen van de positie van de heupen, structurele verbetering van de positie. Botten en wervels in het lichaam kunnen zich spontaan herstellen. Pijn en ontstekingen snel verminderen.Organen systemen en klieren in evenwicht gebracht.


Het is een fantastische methode om rug en nekpijn te doen verminderen en/of verdwijnen. Zo ook ischias en lage rugpijn. Alle klachten kunnen in principe behandeld worden.Zoals hoofdpijn, sinussen, kaken, keel.R.S.I. problemen in de pols, elleboog, schouder en nek. Organen, zoals lever, hart, nieren en longen.


Het immuunsysteem, de energie kan gebruikt worden om het immuunsysteem weer op te bouwen of te stimuleren b.v. de schildklier, hypofyse, pijnappelklier en bijnieren.


Emotionele Healing door Quantum- Touch®

Bij blokkades of emoties die lange tijd onderdrukt zijn. Het doel van het werken met emoties is om energetisch te helpen bij het laten vrijkomen van wat vrij moet komen of bij het op natuurlijke wijze vinden van het emotioneel evenwicht. Dit kan door energie te laten stromen in de schedelnaden en hersenen, of energie te laten stromen naar dat deel van het lichaam waar de emoties gevoeld worden.


Ook kan je energie in de chakra’s laten stromen.

Energie maakt geen verschil tussen lichamelijke en emotionele problemen.

Ze gaat daarheen waar het nodig is en doet wat voor de persoon nodig is.

Het emotionele lichaam zoekt naar evenwicht. Er word je tijdens een behandeling de mogelijkheid geboden om op natuurlijke wijze jezelf te genezen.

Het doel van Quantum-Touch® is niet de emotionele problemen te genezen maar een grotere emotionele balans te vinden en je meer gecentreerd te voelen.


Ik werk met, visualisatie, energieballen, kleuren en klanken.

Ik werk vanuit het hart in samenwerking met de Engelen.


Kosten

Behandeling kost € 35,-- per uur.